Middag til hjemmeboende

Middagsmeny uke 46

Middagsmeny uke 46
Dag Meny
Mandag Middag: Panert fisk, grønnsaker, remulade og potet Dessert: Aprikoskompott med fløtemelk
Tirsdag Middag: Røkte pølser, grønnsaker, potet og brun saus Dessert: Fromasj
Onsdag Middag: Fiskepudding, hvit saus, grønnsaker og potet Dessert: Sagopudding og rød saus
Torsdag Middag: Ertesuppe og pannekaker Dessert: Kokkens valg
Fredag Middag: Brun lapskaus med flatbrød Dessert: Fruktcoctail og vaniljesaus
Lørdag Rømmegrøt med smør, sukker og kanel
Søndag Middag: Kjøtt i mørke, grønnsaker og potet Dessert: Kakestykke

Middagsmeny uke 47

Middagsmeny uke 47
Dag Meny
Mandag Middag: Jegergryte og potetmos. Dessert: Dessertsuppe
Tirsdag Middag: Fiskekaker, spinatstuing, grønnsaker og potet. Dessert: Hermetisk fersken
Onsdag Middag: Biff Lindstrøm, brun saus, grønnsaker, potet. Dessert: Formkake
Torsdag Middag: Seibiff med løk, saus, grønnsaker, potet. Dessert: Polentapudding med saus
Fredag Middag: Kjøttkaker, brun saus, blomkål, potet. Dessert: Porsjonsfromasj
Lørdag Middag: Risengrynsgrøt med smør, sukker og kanel
Søndag Middag: Elgkarbonader, grønnsaker, viltsaus, potet. Dessert: Kakestykke

Forandringer i menyen kan forekomme.

Priser

Helpensjon fra kommunalt kjøkken per måned kr 4 571,-
Middag til hjemmeboende med dessert per dag, stor kr 112,-
Middag til hjemmeboende med dessert per dag, liten kr 86,-
Brødmat kr 44,-
Grøt kr 62,-
Transport av mat per gang kr 23,-

Kontaktinformasjon

Ønsker du å bestille matlevering, kan du ta kontakt med Karina Myrer på: 
e-post: karina.myrer@io.kommune.no
telefon: 477 97 518

Eller du kan bruke vårt søknadsskjema:

Søk om middag til hjemmeboende